سلام علی آل یاسین

سلام علی آل یاسین
  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

ویدیو کلیپ حامدزمانی دعای کمیل

09 خرداد 1395 توسط اعظم قليچ زاده

در احادیث آمده است که خداوند می فرماید: ” گاهى بنده از من حاجتى مى‏طلبد و من آن را اجابت می کنم، ولى او گناه مى‏كند، من هم به فرشتگان مى‏گویم: این بنده به وسیله گناه، خود را در معرض خشم من قرار داد، و خود را مستحقّ محرومیت از نعمت من كرد، پس از این به خواسته خود نزد من نایل نخواهد شد، مگر به بندگیم گردن نهد".

دعای کمیل از حامد زمانی 

دانلود با لینک مستقیم   23mg

 نظر دهید »

در دعای کمیل به چه گناهانی اشاره شده است؟

09 خرداد 1395 توسط اعظم قليچ زاده

اساساً هر گناهی به طور کلی سبب می شود که پرده های عصمت انسان دریده شود؛ هر گناهی می تواند موجب نزول بلا، عدم استجابت دعا، گرفتن رزق و روزى و برکت از زندگی انسان و… شود. اصولاً این خاصیت و اثر طبیعی گناه است. این چیزی است که در منابع دینی ما به آن اشاره شده است.
کمیل
در احادیث آمده است که خداوند می فرماید: ” گاهى بنده از من حاجتى مى‏طلبد و من آن را اجابت می کنم، ولى او گناه مى‏كند، من هم به فرشتگان مى‏گویم: این بنده به وسیله گناه، خود را در معرض خشم من قرار داد، و خود را مستحقّ محرومیت از نعمت من كرد، پس از این به خواسته خود نزد من نایل نخواهد شد، مگر به بندگیم گردن نهد".
همچنین امام علی (علیه السلام) فرمود: “سوگند به خدا هیچ نعمتى از مردمى گرفته نمى‏شود، مگر به علت گناه آنها".
در چند جمله نخست از دعای کمیل (اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَهْتِكُ الْعِصَمَ؛ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ؛ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَیِّرُ النِّعَمَ؛ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَحْبِسُ الدُّعاَّءَ؛ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَقطَعُ الرَّجاءَ؛ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ الْبَلاَّءَ)، پیشوای پارسایان (علیه السلام) شاید به همین مسئله نظر داشته باشد، و با تکرار این جملات می خواهد بگوید خدایا، هر گناهی که موجبات دریدن پرده عصمت، نزول بلا، عدم استجابت دعا و… می شود را، بر من ببخش، چنان که در انتهای این جملات می فرماید: هر جرم و گناهی که مرتکب شدم و هر خطا و اشتباهی را که از من سرزد، بر من عفو کن.
ارتباط بلاها و مصیبت ها با گناه و معصیت، به گونه ای است كه قرآن كریم هر پیشامدی را كه برای انسان رخ دهد بر اثر گناه دانسته، می فرماید: “هر چه بلا و مصیبت كه به شما برسد، به خاطر اعمالی است كه انجام داده اید و بسیاری از آنها را نیز خداوند عفو می كند".
بنابر این، از مجموع آموزه های دینی اعم از آیات و روایات استفاده می شود كه گناه، نقش مهم و مۆثری در نزول بلا دارد به عنوان نمونه، امام صادق (علیه السلام) فرمود: “زندگی موجودات دریا بر اثر باران است، هنگامی كه باران نبارد، هم خشكی ها و هم دریاها به فساد و نابودی كشیده می شوند، و این هنگامی است كه گناهان فراوان شود".
گناهانى كه امیدها را قطع می كنند عبارت اند از: ناامیدى از رحمت خداوند، یأس از درگاه خدا، اطمینان و اعتماد به غیر خدا و تكذیب وعده‏ هاى خداوند. گناهانى كه مانع قبولى دعا می شوند عبارت اند از: سوء نیت، خبث باطن، نفاق با برادران، اجابت نكردن دیگران، تأخیر نمازهاى واجب تا آن گاه كه وقتش بگذرد، نیكى نكردن در راه خداوند، ندادن صدقه و ترک احسان، زبان به فحش و ناسزا گشودن. و…
اینها نمونه هایی از روایاتی بود که به صورت کلی به بیان عواقب گناه می پردازد، اما در تعدادی از روایات، به آثار و پیامدهای برخی از گناهان به صورت خاص اشاره شده است که در این فرصت به یک نمونه از آنها اشاره می شود.
ابو خالد كابلى می گوید: از امام سجاد (علیه السلام) شنیدم، فرمودند: گناهانى كه موجب تغییر نعمت می شوند عبارت اند از: ظلم به مردم، ترك كارهاى نیك و احسان به مردم، كفر نعمت و ترك شكر و سپاس.
خداوند متعال می فرماید: “إِنَّ اللَّهَ لا یغَیرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى یغَیرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ"؛ پروردگار چیزى از قومى نمی گیرد، مگر این كه آنها خود اوضاع و احوال خود را تغییر دهند.
گناهانى كه عذاب مى‏آورند عبارت اند از: ظلمى كه ظالم نسبت به آن شناخت داشته باشد، و تجاوز و تعدى به مردم و ریشخند كردن آنها.
گناهانى كه روزى انسان را می گیرند؛ اظهار فقر، خوابیدن در هنگام نماز عشاء به گونه ای كه نماز قضا شود، همچنین است نماز صبح، و كوچك شمردن نعمت ها و شكایت از خدا.
اما گناهانى كه پرده‏ها را پاره می كنند عبارت اند از: خوردن شراب، بازى كردن قمار، شوخى و مزاح بی جا با مردم، سخنان لغو و بى‏فایده، عیب ‏جویى از مردم و همنشینى با مردان آلوده.
گناهانى كه موجب نازل شدن عذاب می گردند؛ كمك نكردن به ستم ‏دیدگان، نرسیدن به حال محرومان و ترك امر به معروف و نهى از منكر می باشد.
ابو خالد كابلى می گوید: از امام سجاد (علیه السلام) شنیدم، فرمودند: گناهانى كه موجب تغییر نعمت می شوند عبارت اند از: ظلم به مردم، ترك كارهاى نیك و احسان به مردم، كفر نعمت و ترك شكر و سپاس
گناهانى كه موجب مى‏شود كه دشمنان بر انسان تسلط یابند، عبارت اند از: ظلم آشكار، گناه علنى، ارتكاب محرمات، نافرمانى از نیكان و متابعت از اشرار.
گناهانى كه آدمیان را زود هلاك می كنند عبارت اند از: قطع رحم، سوگند دروغ، گفتن سخنان غیر واقع، زنا، سد راه مسلمانان و ادعاى امامت بدون لیاقت و شایستگى.
گناهانى كه امیدها را قطع می كنند عبارت اند از: ناامیدى از رحمت خداوند، یأس از درگاه خدا، اطمینان و اعتماد به غیر خدا و تكذیب وعده‏ هاى خداوند. گناهانى كه مانع قبولى دعا می شوند عبارت اند از: سوء نیت، خبث باطن، نفاق با برادران، اجابت نكردن دیگران، تأخیر نمازهاى واجب تا آن گاه كه وقتش بگذرد، نیكى نكردن در راه خداوند، ندادن صدقه و ترک احسان، زبان به فحش و ناسزا گشودن. و…
گفتنی است که هریک از اینها ممکن است موارد بیش از این برایشان باشد که به جهت اختصار به همین مقدار اشاره شد، همان گونه که از روایات برمی آید، دلایل عدم استجابت دعا را حدود سی عامل تشكیل می‌دهد و اسباب آن در مواردی؛ چون لقمه حرام، غیبت، حسادت، عجب و خود بزرگ بینی، قساوت قلب، ریا و … می تواند باشد.
فرآوری : زهرا اجلال
بخش اخلاق و عرفان اسلامی تبیان

 نظر دهید »

توصیه های رهبر برای ماه شعبان:

23 اردیبهشت 1395 توسط اعظم قليچ زاده


* رابطه خودتان را با خدا به وسیله دعا و ذکر تقویت کنید
به خدا توکل کنید. از خدای متعال توفیق بخواهید. رابطه تان را روز به روز با معنویت و خدای متعال تقویت کنید. مبادا اشتغالات کاری، شما را از ذکر و توجه و پرداختن به معنویات باز بدارد! یعنی یکی از خطرها این است که در عمل زدگی غرق بشویم و از آن ارتباط قلبی خودمان غافل بمانیم. آن چیزی که پشتوانه ی نشاط و شور و شوق و تحرک و توفیق ماست، کمک الهی است. کمک الهی را باید به معنای واقعی کلمه از خدا خواست و از خدا طلب کرد. هم باید نعمت الهی را - نعمت این مسئولیت و این توفیق خدمتی که به شما داده - شکر کرد و هم این که ازدیاد و دوام و استمرار آن را از خدای متعال طلب کرد و خواست. لذا این احتیاج دارد به توجه؛ این ایام ماه شعبان را مغتنم بشمارید. در این صلوات شریف ظهرها میخوانید: «الّذی کان رسول اللَّه - صلّی اللَّه علیه و اله - یدأب فی صیامه و قیامه فی لیالیه و ایّامه بخوعا لک فی اکرامه و اعظامه الی محلّ حمامه»؛ یعنی پیغمبر تا لحظه ی مرگ هم ماه شعبان و روزها و شبهای شعبان را گرامی میداشتند و همه ی شعبانها در زندگی آن بزرگوار این طور بود؛ که بعد در همین صلوات میخوانید: «اللّهم فأعنّا علی الاستنان بسنّته فیه و نیل الشّفاعة لدیه»؛ سنت این بزرگوار را در این ماه ان شاءاللَّه ادامه بدهید؛ توجه، دعا، ذکر و آماده شدن برای ورود در ماه مبارک رمضان.[1]
* حقیقتاً از دل، با زبان مناجات با خدا حرف بزنید
شاید در ماه شعبان، بتوانیم با ذخیره ای که از این ماه گرفته ایم، آن مناجات پرسوز و گداز و پر مضمون را با نفس حقیقی بخوانیم - نه فقط الفاظ آن را مرور کنیم - و حقیقتاً از دل، با زبان آن مناجات با خدا حرف بزنیم، و اگر ان شاءاللَّه این همه فراهم شد، در ماه رمضان، آماده ی ورود بر سر سفره ی ضیافت الهی شویم و در اوج قله ی آن ماه، شایسته ی ورود به لیلةالقدر گردیم.
شما برادران عزیز، جزو بهترین کسانی هستید که میتوانید از این سفره ی انعام الهی که در ماههای رجب و شعبان و رمضان گسترده است، استفاده کنید. علت این است که در این میدان، آن که تلاش بیشتری میکند؛ آن که طهارت و صداقت بیشتری برای خود ذخیره میکند و آن که کار بیشتری در مقابل برداشت کمتر ارائه میدهد، مقربتر و موفقتر است. او بیشتر محل تلألؤ انوار الهی قرار میگیرد.[2]
* با دعای کمیل و مناجات شعبانیه مأنوس بشوید
این مناجات شعبانیه را ببینید. من یک وقتی از امام (رضوان الله علیه) پرسیدم در این دعاهای مأثوری که وجود دارد، شما کدام دعا را بیشتر از همه خوشتان می آید و دوست دارید. فرمودند: دعای کمیل و مناجات شعبانیه. اتفاقاً هر دو دعا هم مال ماه شعبان است؛ دعای کمیل که می دانید اصلاً ورود اصلی اش مال شب نیمه ی شعبان است، مناجات شعبانیه هم که از ائمه نقل شده، متعلق به ماه شعبان است. لحن این دو دعا به هم نزدیک است؛ هر دو عاشقانه است. در مناجات شعبانیه: «و ان ادخلتنی النّار اعملت اهلها انّی احبّک»؛ جهنم هم که من را ببری، فریاد می کشم تو را دوست دارم. و در دعای کمیل: «لان ترکتنی ناطقا لاضجّن الیک بین اهلها ضجیج الاملین و لاصرخنّ الیک صراخ المستصرخین و لابکینّ بکاء الفاقدین»؛ اگر به من در جهنم اجازه بدهی و نطق را از من نگیری، فریاد می کشم؛ فریادِ امیدواران، فریادِ دلدادگان و فریادِ دلباختگان را.
باید با اینها مأنوس بشویم و قدری دلمان را نرم کنیم. این دل چیز عجیبی است؛ گاهی اوقات به وسیله یی که انسان را به اوج آسمانها و اوج معنویت می برد، تبدیل می شود؛ گاهی هم بعکس، به سنگ سنگینی تبدیل می شود که بسته شده به پای انسان و انسان را تا اعماق آب، تا اعماق دره فرو می برد؛ غرق می کند؛ پدر انسان را درمی آورد. اگر دل را به پول و به شهوت جنسی و به مقام و به این چیزها دادید، این همان سنگ سنگین است؛ دل دیگر نیست.[3]
پی نوشت ها
1_بیانات در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت ۱۳۸۶/۰۶/۰۴1
2_بیانات در دیدار مسئولان دستگاه قضایی ۱۳۷۱/۱۰/۲۳
3_ بیانات در دیدار وزیر و مدیران وزارت اطلاعات ۱۳۸۳/۰۷/۱۳

 گرفته شده ازسایت حوزه

 1 نظر

حکمت خداوندی

17 اردیبهشت 1395 توسط اعظم قليچ زاده


سعدی در بیان حکایتی می گوید:

موسی علیه السلام ، درویشی را دید از برهنگی به ریگ اندر شده. گفت: ای موسی! دعا کن تا خدا عزوجل مرا کفافی دهد که از بی طاقتی به جان آمدم. موسی دعا کرد و برفت. پس از چند روز که از مناجات باز آمد، مرد را دید گرفتار و خلقی انبوه برو گرد آمده. گفت: این چه حالت است؟ گفتند: خمر خورده و عربده کرده و کسی را کشته. اکنون به قصاص فرموده اند.

«وَلَوْ بَسَطَ اللّه ُ الرِّزْقَ لِعِبادِهِ لَبَغَوَ فِی الاَْرْضِ؛ اگر خداوند درِ هر نوع روزی را بر بندگانش می گشود، در زمین ستم پیشه می کردند». (شورا:27) موسی علیه السلام ، به حکمت جهان آفرین اقرار کرد و از تجاسر خویش استغفار.

پیام متن:

آن کس که توانگرت نمی گرداند

                                               او مصلحت تو بهتر از تو داند

منبع:حوزه نت

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

سلام علی آل یاسین

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مناسبتها
  • اخلاقی
  • علمی
  • دلنوشته
    • دلنوشته های رمضانی
  • احادیث
  • عکس نوشته های مناسبتی
  • تربیتی
  • شبهات
  • درسایه سار نور
  • فلسفی
  • شب های بیقراری
  • رمضان از دریچه دوربین
  • سلوک عارفانه
  • آل یاسین
    • آل یاسین چه کسانی هستند؟
    • شرح زیارت آل یاسین
    • متن زیارت آل یاسین
  • این هفته چه بنویسیم؟
  • فضای مجازی

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مناسبتها
  • اخلاقی
  • علمی
  • دلنوشته
    • دلنوشته های رمضانی
  • احادیث
  • عکس نوشته های مناسبتی
  • تربیتی
  • شبهات
  • درسایه سار نور
  • فلسفی
  • شب های بیقراری
  • رمضان از دریچه دوربین
  • سلوک عارفانه
  • آل یاسین
    • آل یاسین چه کسانی هستند؟
    • شرح زیارت آل یاسین
    • متن زیارت آل یاسین
  • این هفته چه بنویسیم؟
  • فضای مجازی
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس